Сигнално охранителната техника може да варира доста по отношение на цената. Дали ще ви струва евтино или ще трябва да инвестирате малко повече, това зависи до голяма степен от типа инсталация, която желаете да имате в своя дом.

Охранителна техникаАко ви се харчи много, винаги има алтернативни възможности, които могат да превърнат дома ви в крепост, но ако имате бюджет и трябва да сте разумни, тогава изборът ви далеч няма да бъде малък и ограничен.

Най-достъпната сигнално охранителна техника е тази, която има за цел просто да вдигне шум и да сигнализира за наличието на натрапници. Това е така наречената алармена система, която се предлага и на най-ниски цени.

Този тип охранителна техника е по-достъпна именно защото не е свързана с никоя охранителна фирма и има за цел единствено да привлече вниманието на вашите съседи, които да обърнат внимание, че някой се опитва да нахлуе в дома ви.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Това от своя страна ще смути всеки зложелател и никой няма да дръзне да тършува в дома ви когато алармената система вдига шум до небето. Това би направило работата и на най-наглия крадец ужасно стряскаща и смущаваща.

Съответно има по-високи цени при тези видове сигнално охранителна техника, които включват повече услуги и които по някакъв начин могат активно да обезпечат сигурността на вашето жилище, без при това да налага вие или живеещите до вас да правят нещо.

Тук става дума за сигнално охранителна техника, която може да бъде свързана с централата на избраната от вас охранителна компания. При този случай ако някой влезе в дома ви служителите ще могат да реагирам мигновено.

Именно и от тук произлиза по-високата цена на този тип сигнално охранителни системи. Те на практика гарантират, че ако някой проникне в дома ви в рамките на минути екипът на компанията ще е на мястото.

В същото време, служителите от централата ще се свържат с полицията и ще уведомят за това, че на адрес, който е вкаран в системата на тяхната сигнално охранителна дейност има нахлуване на натрапници, при което полицията ще реагира мигновено.

Това ще може да се случи дори и ако вие в това време сте на работа и никой не подозирате какво се е случило. Това е едно от най-големите удобства на абонамента към охранителна компания.

Освен това, всичко свързано с инсталирането на сигнално охранителната техника е грижа на компанията и вие няма за какво да се напрягате или тревожите. Хубаво е когато някой друг поеме отговорност.

Направи запитване

Търсите качествена сигнално охранителна техника на достъпни цени?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване

Най-високите цени за сигнално охранителна техника идват тогава, когато се разчита не просто на вдигане на шум и дори не само на това да бъде вашия дом наистина подсигурен, а когато се говори за вашата лична сигурност.

Винаги може да се случи инцидент у дома, може да се нараните, да се спънете и други подобни. Човек не винаги може да стигне до телефона и да повика помощ, ето защо има компании, които са помислили за това.

Някои фирми, които са се специализирали в инсталирането на сигнално охранителна техника предлагат гривни, които можете да носите на ръката си и с които да потърсите помощ ако няма как да достигнете до телефона.

Този тип услуга действително е доста сериозна и предлага голяма сигурност, ето защо и цените са доста по-високи от средните на пазара за сигнално охранителна техника. Това е съвсем логично, имайки предвид, че тук говорим за нещо много повече от обикновена алармена сигнализация.