Днес е по-лесно от всякога да използваме шпионски камери и то безжични. Такива, на които не е необходимо да осигуряваме специално захранване и можем да използваме буквално навсякъде и по всяко време. Точно така, включително през нощта, на места, на които няма абсолютно никакво осветление. И не само това, можем, освен ясна и детайлна картина да получим и качествен аудиозвук, така че не само да видим, но и да чуем какво се случва в обекта, в който сме укрили камерата.

Защо шпионските камери будят такъв интерес у потребителите?

шпионски камери безжичниУ всеки от нас дреме по един шпионин, който, разкъсван от недоверие иска да има пълен контрол над ситуацията. Ние искаме да сме 100% сигурни в лоялността и добрите намерения на своите близки, служители или бизнес партньори. Доверието отдавна няма никаква стойност, ако не можеш лично да подложиш на тест нечия коректност и да се увериш в нея със собствените си очи и уши.

Шпионските камери се радват на особен интерес от страна на потребителите най-вече защото са максимално достъпни. Можем да ги закупим от много места. Само в интернет има десетки български магазини, предлагащи модерни разработки с много добри технически характеристики, а да не говорим за физическите магазини, които можем да посетим лично и да изберем подходящ модел след като ни е предоставена професионална консултация.

Шпионски камери безжични можем да закупим когато поискаме. Цените на средния клас разработки са ниски, а срещу тази скромна сума получаваме не малко възможности за прецизен шпионаж. Безжичните шпионски камери са с миниатюрни размери, което ни позволява да ги скрием много лесно от лицата, които предстои да станат жертва на скрито наблюдение. Можем да ги монтираме в различни предмети или направо да ги закупим вградени в различни приспособления – писалки, часовници, дистанционни и т.н.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Болшинството шпионски камери, тип безжични се предлагат заедно с 12-24V адаптер, а също и с AV кабел за свързване на камерата към входа на телевизор или записващо устройство, което ще ни помогне да наблюдаваме записите на голям монитор. Мини безжичните камери могат също да се използват директно със стандартенTV VCR / или RCA видео монитор. За свързване към настолен компютър или лаптоп, обаче са нужни DVR карта или USB с АV вход.

Камерите от този тип са не само евтини, но и лесни за инсталиране, като в същото време предлагат висока резолюция и чувствителност както при добро осветление, така и при напълно липсващо такова. Добрите разработки имат автоматичен ден/нощ режим, а някои разполагат и със сензор за движение, при активирането на който, камерата преминава в режим запис.