roger technologyИновациите, механиката и неспиращият процес на технологични проучвания – това са факторите, които превръщат Roger Technology в една от най-успешните компании в Света. Дейността ѝ включва включва пълния цикъл от дейности – проектиране, производство и сглобяване на задвижващи системи за бариери и автоматични врати. Всичко това, направено в заводите на марката в Италия.

Приоритет в производството на превъзходна, изцяло италианска механика

От първия ден на своята дейност, италианският концерн дава приоритет на изцяло собствена разработка и производство на задвижвания за врати и паркинг бариери. В ерата, в която много производители използват аутсорсинг услуги на азиатски производствени предприятия, Roger Technology се придържат към използването на висококачествени материали, гарантирано безупречно производство и най-точна обработка на материалите.

Италианският производител взема решение да избягва напълно механичните трансмисионни системи от пластмаса, тефлон и найлон. Всички процеси се разглеждат под микроскоп при извършването на вътрешен контрол на качеството. Първата важна стъпка в дейността на фирмата е въвеждането на изцяло роботизирана производствена линия за двигатели, което я превръща в еталон за ключовите играчи на пазара, произвеждащи задвижване за автоматични врати.

Стратегически ход през 2010 година

През 2010 година Роджър Технолоджи предприема стратегически ход, който я изстрелва на върха. Фирмата става абсолютен пионер с разработването на цифровата технология BRUSHLESS за задвижване на портали, базирана на безчетков двигател и цифров контролер с ниско напрежение 24V DC. Иновацията е представена на Международното изложение в Щутгарт през 2012г, където прави истински фурор.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

С въвеждането на тази технология, заедно с  36V цифрови DC контролери, Roger Technology отново демонстрира своето технологично превъзходство на пазара на професионални инсталации. В момента компанията разполага с 5 производствени обекта, разположени в Италия, 4 собствени бизнес звена и притежава над 10 000 м2 производствена база. Дейността ѝ е изцяло посветена на цялостното развитие и производството на 100% MADE IN ITALY решения. Продуктите на компанията са представени в повече от 100 страни по света.

Безупречно качество, внимание към най-дребните детайли, максимална надеждност

Безупречно качество, внимание към най-дребния детайл и максимална надеждност – това са основните аргументи за всеки, който избира елитната автоматизация за порти и бариери на италианската марка. Основана през 1975г в Северна Италия, фирмата започва дейността си с производство на широка гама електродвигатели. Днес тя предоставя на водещи европейски производители възли и компоненти за автоматично задвижване на врати от всякакъв тип.

Дългогодишното присъствие на пазара и богатият професионален опит на инженерите на ROGER TECHNOLOGY се превърнаха в основата за създаване на собствени модели електромеханични задвижвания, базирани на собствени иновативни разработки. В продължение на повече от 25 години тази компания е неизменно вярна на своите принципи.

Нейните разработки са винаги в крак с времето и представляват максимално пълно окомплектовани и безопасни задвижващи системи за автоматизация на различни съоръжения. Днес компанията притежава технически и технологични средства и мощности, обхващащи пълния производствен цикъл: от автоматизирано проектиране до автоматично опаковане и товарене на продуктите.

Фирмата притежава десетки патенти за иновативни решения в областта на механиката, електричеството и електрониката. ROGER TECHNOLOGY е един от първите производители, които използват специализирани роботи за сглобяване на собствени продукти, постигайки свръхвисока точност и максимална скорост на сглобяване. Чрез широкото въвеждане на роботиката, компанията е постигнала висока ефективност и максимална гъвкавост в производството като цяло.