Видеото представлява демонстрация на интелигентните функции на камери Dahua, като е показана всяка една от тях, в това число задействането на аларма при преминаване на обособен периметър от наблюдаваната зона. IVS (Intelligent Video System) е технология, която прави системите за видеонаблюдение на китайската марка все по-предпочитани, тъй като спястяват нуждата от непрекъснат физически мониторинг. Вече е възможен ъпгрейд на действащи системи с новите интелигентни анализаторски функции на Dahua.

Dahua IVS  – стандарт при всички системи за видеонаблюдение

IVS е мощна аналитична надстройка, осигуряваща ефективен и рентабилен начин да се сведе до минимум времето на оператора при търсене на специфични събития, като по този начин се повишава драстично ефективността на контрола, позволявайки светкавична реакция при непозволени действия или в проблемни ситуации. С разширяване на анализа, допълващият IVS ъпгрейд добавя допълнителна стойност на действащата система за видеонаблюдение.

Какво представлява IVS технологията?

Интелигентните видео системи (IVS) са технология, която предоставя усъвършенствани, точни и интелигентни видео анализи за мрежовите камери Dahua, NVR и HCVR-записващите устройства. Dahua предлага разнообразие от вградени интелигентни видео анализи, които варират от детекция на движение, нарушения на периметър, изоставени или липсващи обекти, топлинна карта/Heat Map, броене на хора и т.н.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Целта на добавянето на съвършени анализаторски възможности при системите за наблюдение, е да се анализира ситуацията в реално време, като незабавно се предупреди потребителя за възникнали подозрителни действия, спрямо зададените от него параметри. Това позволява да се свият максимално разходите за жива охрана, като същевременно ефективността е в пъти по-голяма.

IVS  използва метаданни чрез smart search процес, така че доказателствата да могат да бъдат извличани незабавно за всички субекти навлезли или напуснали сцената. Интелигентните видео анализи позволяват да се оптимизира съхранението на записи и да се спести времето за намиране на конкретно събитие, поради по-малкото количество записано видео. Благодарение на високата степен на точност, IVS позволява да се намалят значително фалшивите алармени известия.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване