Това видео е направено с цел да се покаже разликата в изображението при заснемане с телефон Huawei P8 и това със сензора Dahua Starlight 1 / 1.8 “. Сами можете да се убедите, че това е забележителна камера, която напълно си заслужава всяка стотинка от не съвсем ниската си цена, особено предвид нейните допълнителни функции, с които тя превъзхожда Eco Starlight – изумителна работа при слаба осветеност в комбинация със SSA (Auto-WDR), P-Iris, мощен IR сензор, 1080P Substream, и това не е всичко.

Starlight Bullet на Dahua е най-доброто решение, когато се нуждаете от перфектно представяне при слаба светлина. За разлика от камерата EcoSavvy Starlights, това е версия с наистина голям сензор, а както знаем колкото по-голям е сензорът, толкова по-голяма е площта за събиране на фотони и по-добра ниската светлина, докато всичко друго остава непроменено.

Това, което трябва да вземете под внимание е големината на булет камерите. Те не са удачно решение за всеки и за всяка ситуация, поради сравнително високата си цена, но PTZ и Ultra PTZ камерите, които могат да се представят на същото ниво са много по-скъпи, така че отново стигаме до извода, че при Dahua Starlight 1 / 1.8 ” инвестицията е напълно оправдана.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

DAHUA STARLIGHT – HFW8232E-Z е подходяща както за жилищни нужди, така и за търговски/бизнес обекти. Серията предлага модели с различна големина и форма, като освен булет камерата е налична и куполна с нормален размер.

В случай, че ви е нужна идеалната day/night уеб камера, този модел е отново идеален, тъй като с него е много лесно да се захрани 1080p потока директно към YouTube, без повторно кодиране във framerate / bitrate. С тази камера при бавна скорост на затвора и в цветен режим могат да се получат някои невероятно добри снимки при много слабо осветление.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване