Видеото представя тест на камера ITC217 – Dahua с вграден алгоритъм за разпознаване на регистрационни номера. Това е 2 мегапикселова Full HD мрежова ANPR камера, използваща 2-Mega CMOS сензор и 4.7 – 47мм моторизиран обектив. Обхватът на инфрачервеното осветление тук е до 40 м, но най-важната функция, която ни интересува при тази камера е разпознаването на автомобилни регистрационни номера и цветове. ITC217 поддържа два начина на snapshot заснемане на автомобили – loop и video.

Характеристики

ITC217 е True Day/Night LPR камера, пригодена да допълва различни приложения за контрол на достъп и паркинг зони. Тя използва функции за видео детекция и разпознаване на автомобилни регистрационни номера при бавна скорост на движение – по-малка от 40 км/ч, благодарение на вградения LPR алгоритъм. Белият списък, вграден в камерата позволява контрол на паркинг бариери.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

True WDR технология

Камерата използва True WDR – сензорно базирана технология. Камерите от този тип се отличават с възможност да произвеждат изображения с изключително широк динамичен обхват. WDR сензорът може да заснеме няколко изображения с къси и дълги експозиции, след което да ги комбинира в единичен кадър.

True WDR може да се регулира с помощта на три предварително зададени нива (Low / Mid / High) в зависимост от условията на осветеност. Правилното калибриране на нивото на WDR е от съществено значение за постигането на най-добри резултати – настройването на WDR на твърде ниско ниво може да не доведе до задоволителна видимост, докато изборът на твърде високо ниво на WDR настройката може да доведе до размиване на изображението.

Камера за видеонаблюдение Dahua ITC217 е идеална на наблюдение на открито, тъй като е защитена от влаго и вандало-устойчив корпус със степени на защита IP67 и IK10. Проектирана да се справя отлично в широк температурен диапазон – от – 30°C~+60°C и относителна влажност по-малка от 95% RH.Поддържа Micro SD слот за карти памет с капацитет 128GB.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване