Живеем в дни, в които обирите, грабежите, нападенията и убийствата зачестяват с всеки изминал час. Това, което се случва на територията на страната ни, се превръща в кошмар за все по-голяма част от жителите. Те се стремят към опазване целостта на техните имущества и осигуряване пълна защита на семействата си. Твърде разнообразни са системите, благодарение на които, вие съумявате да си осигурите надеждност. Едни от тях са, познатите ви вече, охранителни видеокамери.

Охранителни видеокамери – къде могат да бъдат поставени?

охранителни видеокамериСъществува богато разнообразие, свързано със системите за видеонаблюдение. Независимо дали става въпрос за частен дом, търговски обект, административна или обществена сграда, те намират своето широко приложение. Това се дължи на факта, че през годините са успели да извоюват значителни позиции сред останалите средства за защита и охрана. С напредването на иновативните технологии у нас, на пазара се появяват все повече модернизирани решения.

Прецизно изработени, съобразно нуждите и потребностите на потребителите. Могат да бъдат поставени на всяко едно място, представляващо важност за вас. Ако сте от хората, които отдават особено значение на откритите помещения, представляващи обширни дворове и там съхранявате свои ценни вещи, то видеонаблюдението е от особено значение.

В случай, че отсъствате често от своя дом и желаете да притежавате пълен контрол над него, то камерите за вътрешна и външна охрана, биха се оказали страхотно средство, удовлетворяващо потребностите и нуждите ви. Така, с помощта на телефон, таблет или друго средство, притежаващо интернет, вие се подсигурявате с видимост над собствеността си.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Кое средство за видеонаблюдение е най-подходящото за вас?

Огромен процент от хората си задават въпроса кое точно средство е най-подходящо за тях. Това се поражда, предвид възникналото разнообразие на пазара. Преди да преминете към закупуването на какъвто и да било вид камера, то от вас се иска да проведете среща с експерти, които да ви посъветват.

Те са хората, изграждащи индивидуални решения за всеки един клиент, съобразно неговите предпочитания и искания, като паралелно с това се съобразяват и с много други подробности, оставащи незабелязани от простото око на множеството потребители. Камерите и до днес си остават едни от най-надеждните решения за сигурност и охрана. Създадени са модели, които пасват на всяка една цел.

В света съществуват три основни вида камери – аналогови, HD и IP. IP са мрежовите камери. Използвайки ги, вие имате възможността да проследявате случващото се с помощта на интернет. Доста практични и широко използваеми. На практика, това са най-новите и най-модерни произведения на пазара. HD, от своя страна, притежават най-висока резолюция. Произхождайки от това, те се превръщат в запазена марка за търговците на дребно.

Аналоговите устройства са най-старите, но за сметка на това, те продължават да се използват. Това се дължи на факта, че тяхната цена все още е лесно достъпна за потребителя. Независимо какво средство ще подберете за вашия дом, офис, търговски обект, то специалистите от „V MAXPROTECT“ са до вас по всяко едно време, готови да ви съветват. На пазара съществува огромно разнообразие охранителни видеокамери, имате възможността да подберете най-добрата от тях, заплащайки разумна цена.