най добрите скрити камериКамерите със скрит монтаж оказват огромна помощ в контролирането на всякакъв тип обекти. Присъствието им понякога е предпочитано дори и пред най-модерните мултифункционални устройства, тъй като предоставят възможност за “невидимо” наблюдение на пространство. Незабележимите устройства предоставят пълна свобода на действие на всеки оторизиран или нежелан посетител, като нарушенията се регистрират изненадващо за тях.

Изненадата е огромно предимство при управлението на сигурността на външни и вътрешни площи. Затова и то се използва масово с цел ефективно възпиране на неоторизирани посещения, като преминаващите биват засечени с помощта на модерните приспособления в тях. Знаем ли всъщност какво представляват най-добрите скрити камери?

Особености

Прикриването на видео устройство се извършва най-успешно в случаите, когато то е вградено в предмет. Това определя компактната им миниатюрна конструкция, която задължително съчетава обектив и корпус-пластина (платка). От една страна, те са толкова предпочитани за употреба, тъй като не се нуждаят от допълнително захранване.  Качествената скрита камера извършва аудио и видео записи в цветен формат, които се съхраняват върху вграден хард диск или SD/micro SD карта памет.

Съчетанието между звук и ярка картина е необходимото модерно условие за видеонаблюдение. Нюансите в облекло и аксесоари, както и характерната тоналност на човешки глас, превозно средство и други сигнално-звукови обекти, са възможност за разпознаване на неоторизирани посетители. Ясните изображения с висока резолюция са най-доброто средство за контрол. Съвременните модели видео карти съхраняват записи с продължителност от няколко часа, които могат се отварят и разглеждат при необходимост.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Какво ново притежават модерните камери

Почти всяко модерно шпионско устройство вече е оборудвано с детектор за движение LED диоди с инфрачервена светлина. Опциите за видеозапис по време на движение са нова особеност в камерите, а възможността за създаване на такъв и през нощта, прави тези устройства изключително желани във всеки обект. Извършените нощем видеозаписи са с отлична видимост, а благодарение на най-модерните функции, те биха могли да се извършват и директно през мобилно устройство.

Компактният и функционален корпус е другата характеристика, която впечатлява в новите шпионски устройства. Технологиите все още не са в състояние да предоставят комбинация от корпус с фина конструкция и качествено видео. Все пак, безжичните камери могат да са полезни със запис със съвсем прилично качество. В него не се разпознаят идеално всички подробности от картината, но за сметка на това, той предлага удобството на незабележимото записващо устройство. Видеокартината се записва, докато устройството се намира в джоба, някъде по дрехите или чантата ни, което понякога е единственото решение в ситуации с повишена сложност.

По-добрата възможност

Фирма V Maxprotect предлага високофункционални шпионски устройства, поставени в инфрачервен сензор HDCVI. Адаптивни към открити и закрити пространства, те са и пригодени за записване през деня и нощта. Оборудвани са с CMOS сензор, защита срещу UV лъчи и вградено осветление с широк обхват. Цифровият запис лесно се превключва в аналогов, по всяко време, при желание на потребителите. Цветният режим също се пренастройва, за записване на черно-бяла картина.

Повечето камери в каталога ни са с марка Dahua, която е изключително популярна и предпочитана, заради технологичните си качества. Корпусът на тези скрити камери е устойчив на тежки механични въздействия и влага, като работи ефективно в изключително широк диапазон на температурни амплитуди – -10/+ 50 градуса. Монтирането в дома, офиса, вилата или пространството, което трябва да бъде поставено под задълбочено внимание, предоставя пълен контрол върху него.