Съвременни модулни пощенски кутии за входове
Изработваме и монтираме луксозни и надеждни модулни пощенски кутии на чудесни цени, по ваш размер и съобразени със специфичното място за монтаж на сградата. Защита на вашата кореспонденция и сигурно заключване.

Модулни пощенски кутии за входове на блокове

Пощенски кутии по поръчка Изработка на модулни пощенски кутии по размер, указан от вас. Кутиите са изработени от надеждна стомана, покритие с прахово боядисване, оформянето на отворите и конструкциите става чрез лазерно рязане.
Това гарантира прецизна точност и естетически външен вид.

Модулните пощенски кутии, предлагани от V-MAX PROTECT се предлагат с надеждни ключалки с по 2 бр. ключа, външни капачета (предпазващи пощата ви от намокряне), гнезда за табелки отвън.

Предимството на модулните пощенски кутии е, че предоставят възможност за достъп до вратичките за отваряне само отвътре. По този начин се избягва нуждата от отключване на входната врата за получаване на пощата, а в същото време достъпът до кореспонденцията ви е защитен. Извършваме монтаж на модулните пощенски кутии и вграждане в дограми и входни врати на офис и жилищни сгради.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Предлагаме и изработка на табелки за новите ви модулни пощенски кутии, защото знаем, че персонализацията е важна за вас и искаме да ви осигурим високо качество на услугите и продуктите, които предлагаме на разумна цена, знаейки, че най-добрата реклама е от доволен клиент на доволен клиент.

Модулни пощенски кутии

пощенски кутии за жилищни блокове

Направи запитване

Търсите удобни за използване модулни пощенски кутии?

Изберете най-подходящите модулни пощенски кутии за офиса или дома!

Направи запитване