Видеото представлява демонстрацията на възможностите на HAC-HFW3802E-Z bullet – аналоговата CVI камера на Dahua с 8MPx резолюция (4K). Между другото, този модел е идеалното решение за ъпдейт на стари аналогови системи. Както сами можете да се уверите, аналоговата мини булет камера на Dahua предлага кристално чисто изображение при лоши светлинни условия – слаба околна светлина, примесена с отблясъците на уличното осветление.

Характеристики на HAC-HFW3802E-Z bullet

Камерата използва 1/2” 8 мегапикселов progressive scan CMOS сензор и 3х оптичен моторизиран zoom обектив. Максималната дистанция на IR осветлението е цели 100м, като е налична и задължителната при моделите на Dahua smart IR функция. Преносът на сигнала се осъществява по коаксиален кабел RG59 на разстояние до 500м.

DH-HAC-HFW3802E-Z използва високопроизводителен ISP и усъвършенствана 1/2 ” сензорна технология, осигуряваща по-голямо покритие и по-детайлни изображения в 7/24 с 4K резолюция, наред с ултра отдалечено инфрачервено осветление и моторизиран zoom обектив. Това позволява лесно събиране на доказателства и ефективен ретроспективен анализ.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Като първата 4K-коаксиално свързана HDCVI камера на Dahua в света, тя преодолява общото препятствие на коаксиалната честотна лента при предаване на сигнала. При изграждане на нова или ъпдейт на съществуваща аналогова инфраструктура, тази камера е най-доброто решение. За целта е нужно просто да замените старите камери с 4K фронталната камера и енкодера на задния панел, за да се насладите на 4K визуален шедьовър в конкретното приложение.

4K технология

4K технологията е революционен пробив в качеството на картината, подобряващ експресивното изображение, което позволява на потребителя да се наслади на най-добрата картина с повече видими детайли и по-широко покритие, постигнато от аналогова камера. За целите на 4K наблюдение с е предоставена четирикратна 1080P разделителна способност. По същия начин чрез увеличаване на размера на пикселите от по-големия сензор, може да се намали общото количество камери, а това в крайна сметка ще намали цената на целия проект.

4 сигнала по 1 коаксиален кабел

Технологията HDCVI поддържа 4 сигнала, които да се предават едновременно по 1 коаксиален кабел, т.е. видео, аудио, данни и мощност. Двупосочното предаване на данни позволява на HDCVI камерата да взаимодейства с HCVR чрез функциите изпращане на контролен сигнал или задействане на аларма. Освен това, технологията HDCVI поддържа PoC за гъвкавост на цялата инфраструктура.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване