IF300 за контрол и проследяване на активи

Автоматизираната система за проследяване и контрол на достъп IF300 позволява ефективно проследяване на активи, ценни документи, документи с конфиденциална информация, бижута и други ценности.

Проследяване на активи

Автоматизирана система за проследяване на активи Можете да използвате IF 300 за предпазване, проследяване и мониторинг на скъпоценни вещи и/или ценни документи. Всеки етикет с актив може да бъде контролиран от проследяващия радио сигнал във всеки един момент. Много компании се интересуват от опростени решения за проследяване на стоки, вещи, документи и ценности. Тези устройства могат да помогнат за проследяване по трасето в критични моменти и в рамките на конкретна физическа площ или работен процес под контрола на компанията.

Използването на софтуерна програма за локализиране на активи, позволява на организациите да знаят точно какви активи притежават, да ги контролират, както и да използват тези активи през целия им жизнен цикъл.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Приложение:

– Фирми с критични или ценни активи;
– Универсални магазини;
– Складове;
– Сейфове;

V-MAXProtect IF 300 ще ви даде високо ниво на сигурност за вашата собственост. За да отговарят на специфичните изисквания на всеки клиент, предлагаме различни видове четци с диапазони (3, 5 или 10 метра), в комплект с IDA245 активна карта, предназначена за използване с V-MAXProtect IF300. Дългосрочните системи за контрол на достъпа на V-MAX Protect дават максимално удобство и сигурност.