Това видео показва нагледно защо Dahua ePoE е бъдещето на видеонаблюдението в световен мащаб. С помощта на Dahua ePoE суич можете да използвате камерата на разстояние 305 метра, свързвайки я само с три кабела. Защо само три? Кабели 1 и 2 служат за захранване на камерата, а 1,2 и 3 – за комуникация. Тази технология е полезна както с доброто качество на видеонаблюдението, така и с удобството при изграждане на нови системи или ъпгрейд на вече съществуващи такива.

Така например стандартният 4-портов ePoE суич на Dahua поддържа предаване на PoE на дълги разстояния до 800 метра с ePoE технологията на Dahua. Той разполага с индустриален широко температурен дизайн и поддържа IEEE802.3af, IEEE802.3at, Hi-PoE стандарти. С помощта на три или четири-портов суич можете да изградите добре функционираща система за видеонаблюдение, използвайки наличната Ethernet мрежа.

ePoE суичът е в състояние да осъществи PoE предаване на разстояние над 800 метра по Ethernet кабел със скорост 10Mbps или 300 метра със скорост 100Mbps. Освен това, той поддържа PoE и PoC технология за захранване, което значително опростява цялата конструкция и окабеляването.

Технологията Dahua ePoE предлага нов начин за постигане на предаване на дълги разстояния между IP камерата и мрежовия превключвател. Тя позволява по-гъвкав дизайн на системата за наблюдение, подобрява надеждността и спестява разходи за изграждане и окабеляване.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване