Това видео дава представа за отличните способности на панорамната камера PFW8601-A180 при наблюдение в нощен режим на работа.  Моделът е от серията Starlight на Dahua, използващи вградени видео-аналитични алгоритми. Новата multi-lens 180-градусова IR булет камера на китайската компания осигурява гъвкавост при широкообхватно видеонаблюдение.

Моделът използва технология за свързване на изображенията в реално време и три 2MP сензора, работещи в тандем, за да създаде изчерпателна 180-градусова панорамна картина. Тази камера може спокойно да замени няколко камери с един сензор и по този начин да помогне за свиване на разходите, необходими за инсталиране, съхранение и поддръжка.

Тъй като целта е да обърнем внимание на работата на Dahua PFW8601-A180 при нощен режим, трябва да отбележим, че тя използва Smart IR технология, чрез която е възможно регулиране на интензитета на инфрачервените светодиоди на камерата, за да се компенсира дистанцията на обекта. Интелигентната IR технология, също така пречи на IR светодиодите да изсветляват прекалено изображението, когато обектите се приближават към камерата.

На всеки сензор могат да се правят индивидуални корекции по отношение на контраст и яркост, за да се постигне кристално чист панорамен изглед. Многофункционалната камера поддържа автоматичен Day/Night режим на работа чрез механичен инфрачервен филтър и WDR (120dB), което я прави идеална за мониторинг и охрана при променливи условия на осветление. Освен това тази камера използва технологията Dahua Starlight, за да достави използваемо видео изображение с минимум околна светлина.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

С работен диапазон на околната температура от -40 ° C до +60 ° C, и стандарти IP67 и IK10 за защита на корпуса, тази камера от серията Starlight отговаря на всички изисквания за външно приложение. Предвид отличното нощно изображение при широкомащабно наблюдение, PFW8601-A180 е идеална за всички обекти на открито с експанзивна площ като гранични участъци, брегови линии, магистрали, площади, стадиони и др.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване