Интерактивни LED екрани HikvisionВ последната година огромен брой от  бизнес организациите бяха принудени да функционират в условия на пандемия. Хоум офисът замени фирменото работно пространство, а домът на голяма част от служителите претърпя множество трансформации в техническо отношение. Онлайн работата доведе до повишено търсене на интерактивни Touch Screen ЛЕД екрани, като най-търсената марка не само у нас, но и в много други страни по света, си остава HIKVISION.

Приложение и характеристики на интерактивния екран

Интерактивният дисплей е инструмент, използван за демонстрация на различни материали, т.н. презентации. На него можете да покажете екран на лаптоп, да влезете в Интернет или да проведете видеоконференция. Екраните се използват в бизнес центрове, офиси и в образователни институции. С тяхна помощ учителите могат да обяснят учебния материал, докато седят с лице към учениците и си водят бележки.

Интерактивният сензорен (touch scren) LED екран намира широко приложение при бизнес преговори на международно ниво, спестявайки нуждата от дълги пътувания, които не само в условия на пандемия, а по принцип са нежелан разход на време и човешки ресурс. Конкретно сензорните LCD монитори позволяват провеждане на презентации, които са приятни за окото и привличат вниманието на аудиторията.

Високата разделителна способност и яркостта на лед екраните гарантират висококачествени изображения. С помощта на стилуса (специална писалка) можете да добавяте бележки и да ги изтривате, прокарвайки пръст по екрана. Можете да свържете лаптоп, компютър, високоговорител, флаш карта и др. към интерактивния монитор.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Всички дисплеи поддържат работа на няколко потребители наведнъж и улесняват управлението на стандартните приложения на Windows. За да се избегне забележимо трептене във видеото, се използват екрани с честота най-малко 1–1,2 kHz. Устройствата, предлагани на пазара имат различна функционалност и технически особености, но също и някои общи характеристики, сред които:

  • Висока резолюция FullHD, UltraHD, 4K; Акустика;
  • WI-FI;
  • Уеб камера;
  • USB слотове;
  • Мултитъч функция;
  • Сензори за движение;
  • Стилус, система за управление с пръсти;
  • Максимална скорост на реакция;
  • Антирефлекторно покритие;
  • Естествено цветопредаване.

Изборът на подходящ за конкретни нужди модел би могъл да затрудни сериозно потребителите, които не са достатъчно запознати с тази технология. За да улесним максимално своите читатели, ще им посочим основните параметри, заслужаващи по-специално внимание. Китайската марка HIKVISION пусна на пазара едни от най-добрите разработки, включително мултимедиен Digital Signage плеър и стойки за подов и стенен монтаж на екраните. Размерът на мониторите варира от 65’, 75’ и 86’.

Изборът на LED интерактивен екран следва да се базира на следните параметри: Честота (минимум 1–1,2 kHz); Възможност за свързване на различни устройства; Резолюция; Удобство при използване; Наличие на SMART функция; Интерактивен сензорен дисплей (със или без стилус). SMART е особено полезна функция, която ще позволи да се разширят възможностите на високоговорителя.

В страната ни съществуват редица фирми, предлагащи интерактивните дисплеи на родния пазар, в това число и продуктите на престижната марка HIKVISION, ексклузивно за България. Сред тях има водещи доставчици, готови да доставят мултимедийно оборудване както на фирми, така и на частни лица.

Компании като V-MAX Protect бързо и коректно ще предоставят и инсталират интерактивен панел по конкретни клиентски заявки. Високата компетентност на техническия екип позволява на фирмата да подбере подходящото оборудване, което да бъде отличен асистент по време на бизнес семинари, образователни лекции и обучения.