Електромагнитна брава тип Болт

Електромагнитната брава тип Болт е изработена от неръждаема стомана и осигурява изключително сериозно заключване за всякакъв тип врати – блиндирани, дървени, метални, алуминиеви и PVC. При вграден монтаж не се вижда от външната страна и не се разбира за нейното съществуване или къде точно е разположена. Тествана до 500 000 цикъла на отваряне/затваряне, с вградена логическа автоматична заключваща система: 0, 3, 6, 9 секунди, с вграден датчик за следене положението на вратата – отворена/затворена и за следене състоянието на бравата – отключена/заключена.

Електромагнитни брави тип Болт може да се инсталират хоризонтално или вертикално и се състоят от 2 части: тяло на бравата и насрещна планка. Управлява се само по електронен път (вкл. и от домофона централа) с възможност за отключване чрез бутон и с възможност за задаване на времеви интервал на заключване.
Електромагнитна брава тип Болт монтаж

Бравата тип Болт Fail safe работи като постоянно се подава напрежение към дропболта, за да е заключен. Отключва при липса на ток, затова е препоръчително и желателно да се използва аварийно захранване и паник бутон.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Бравата тип Болт Fail secure работи като при подаване на напрежение към дропболта, той се отключва, т.е. при липса на ток се заключва.

Електромагнитна брава тип Болт

Направи запитване

Търсите електромагнитна брава, за да си гарантирате сигурност?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се безплатно и изберете най-удачната електромагнитна брава за вас!

Направи запитване