Това е тест, който има за цел да провери дали е възможна детекция на хора на разстояние 3 км с помощта на термалната камера Dahua TPC-PT8620B. Както можете да се убедите и сами, това е напълно възможно с този модел на китайския производител. Изглежда, че 150 мм обектив е напълно достатъчен не само да засече, но и да установи, че в конкретния периметър се движат именно хора.

С какви възможности разполага Dahua TPC-PT8620B?

Конкретната термо-камера на престижната марка е сред високия клас устройства Dahua. Тя използва 1/1.9″ Sony CMOS сензор с капацитет 1944(H)x1092(V) ефективни пиксели. Моделът използва моторизиран термо-обектив и предлага възможност за автоматичен и ръчен контрол на фокуса.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Едва ли е нужно да изтъкваме, че и при този модел имаме интелигентна IR функция, благодарение на която камерата преминава автоматично в нощен/ дневен режим, спрямо степента на осветеност. При минимална светлина 0.001Lux@F1.5 имаме цветно изображение и черно-бяло при 0.0001Lux@F1.5 илюминация.

PT-8620B има широк обхват на Pan/Tilt функцията  и по-конкретно Pan: 0° ~ 360° endless;Tilt: -45° ~ 60°(-60° ~ 60° optional). Тъй като видеото разглежда специално Zoom функцията на термо камерата, е редно да посочим, че тук се предлага 24 х дигитално оптично увеличение. Това е камера, подходяща за охрана на големи по площ обекти и пригодена за работа на открито. Тя е облечена в метален корпус със степен на защита IP66 и работи при температурни амплитуди от -35°C ~ +65°C (-31°F ~ +149°F) / (-40°C ~ +70°C optional) и относителна влажност по малка от 95%.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване