Нуждаете се от камера за видеонаблюдение, която да е с широк ъгъл, но същевременно и с дълъг обхват на детекция? Това вече не е проблем, благодарение на новия сензор с алгоритъм за висок контраст, който дава възможност за детекция на хора от голямо разстояние – от 120 до 150м, при това със 7.5мм обектив. Dahua TPC-BF5601 е камерата, която решава всички проблеми на своите предшественици.

Характеристики, които ще ви впечатлят

Dahua TPC-BF5601 е термална мрежова булет камера с фиксиран обектив, осигуряваща цялостно решение за видеонаблюдение на дълги разстояния в открити пространства. Дизайнът ѝ включва редица иновации, решаващи обичайните проблеми на камерите за наблюдение. Един от тях са фалшивите аларми, които тук са решени посредством новата AI IVS система за класификация на обектите, така че само хора и автомобили да могат да активират аларма.

С помощта на термалната технология, булет камерата за наблюдение на големи разстояния върши чудесна работа дори през нощта. Термалните камери Дахуа използват Uncooled Vox сензорна технология, помагаща за регистриране движението на хора и животни.

Малкият размер и подобрените характеристики на тази термална камера я правят рентабилно решение за топлинна сигурност в болшинството обекти, където наблюдението на откритите пространства до момента не е дало желаната прецизност и удобство на управление. Високата топлинна чувствителност (<40mK) позволява на камерата да заснеме повече детайли на изображението и да генерира информация за разликата в температурата.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Етермизираните лещи дават възможност на термалните камери от серията да регистрират пожари с активиране на алармено известяване при тяхната детекция. Тъй като термо камерите са чувствителни към температурата, те осигуряват по-висока точност за регистриране на пожар от стандартните камери, което ги прави особено подходящи за приложения, ангажирани с предотвратяване на горски пожари.

Интелигентната видео система IVS (Intelligent Video System) представлява вграден алгоритъм за видео анализи, който предоставя интелигентни функции за проследяване на сцени, свързани с нарушения на трипровода, откриване на проникване в охраняваната зона и изоставени или липсващи обекти. Камера с IVS бързо и точно реагира при мониторинг на събития в конкретни зони.

Проектирана да работи в изключително агресивни условия

С работен температурен диапазон от -40 ° C до +70 ° C (-40 ° F до +158 ° F), камерата е проектирана за работа в изключително екстремна температурна среда. Подложена на най-строгите тестове, Dahua TPC-BF5601 е сертифицирана като продукт, подходящ за по-взискателни приложения на открито. Степента на защита на модела е IP67 – устойчив на проникване на прах и вода, включително при потапяне.

Моделът е оборудван с нужните защити. Камерата допуска ± 15% толеранс на входното напрежение, което я прави удачно решение за най-нестабилни мрежови условия на работа при наблюдение на открити площи през деня и нощта. Рейтингът 6KV показва, че видеокамерата има ефективна защита както на обектива, така и на нейната структура срещу мълнии.

Мрежовите камери Dahua дават възможност за отдалечен контрол и настройки на функциите през всяко мобилно устройство чрез софтуерите за управление SmartPSS и DSS. Конкретният модел е съвместим с iOS и Android смартфони. Съхранението на записите става на Micro SD карта памет с капацитет 256GB.

Новата термална камера на Дахуа е със захранване DC 12V/PoE/ePoE. Консумираната от нея мощност е максимум 13W. Размери: 291мм× 103мм× 97мм (11.46″ x 4.06″ x 3.82″); Тегло: 1.5кг.