Видеото показва възможностите на новата Dahua Fusion камера – TPC-BF2120, използваща два сензора – STARVIS + Thermal. Изображението от визуалния обектив се слива с термокамера, осигуряваща изключителна термична разделителна способност. Това е модел от серията Lite на китайския бранд, предназначен за работа на открито при изключително агресивни външни условия – от -30°C ~ +55°C. За целта е използван влагозащитен метален корпус със степен на защита IP67.

Характеристики:

TPC-BF2120 е термо мрежова мини-хибрид булет камера, използваща 160×120 VOx uncooled термо-сензорна технология. Тя е оборудвана с 1/2.8” 2- мегапикселов progressive scan Sony CMOS сензор и поддържа алармено известяване при детекция на пожар. Разполагайки с двоен обектив, фиксираната булет камера от тази серия предлага идеалното „всичко в едно” решение за видеонаблюдение в затворени помещения и на открито.

Комбинирайки термалната и визуална технологии, този модел е отлично решение за мониторинг на малки участъци при пълна липса на светлина. Серията съчетава една термо камера за наблюдение при пълна тъмнина и една видима камера със Smart IR функция за потвърждаване на детайлите.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

Сред многобройните функции на TPC-BF2120 ще открием:

Uncooled Vox Technology

Термокамерите Dahua използват uncooled Vox сензорна технология. Поради малкия си размер и по-добро представяне, това е рентабилно решение за термо-охрана.

Висока чувствителност

Високата термична чувствителност (<50mK) позволява на камерата да улови повече детайли в изображението и да предостави информация за температурната разлика.

Детекция на пожар и алармено известяване

Термо сензорните камери на Dahua използват вградена функция за детекция на пожари. Поради високата си температурна чувствителност, камерите от серията могат да засекат пожари на много голямо разстояние. Точността на детекция, също така е в пъти по-висока от тази на видимата камера.

Intelligent Video System (IVS)

С вградения интелигентен видео анализ, камерата има способност да открива и анализира действията на движещи се обекти чрез видеонаблюдение. Камерата предлага опционални стандартни разузнавателни методи, позволяващи откриване на множество обекти, като например изоставени или липсващи предмети. IVS също така поддържа Tripwire analytics, което позволява на камерата да разбира, когато е пресечена предварително обособена линия.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване