Видеото показва нагледно възможностите на мрежовите камери Dahua по отношение на тяхната Zoom функция. С 48 кратно оптично увеличение, обективът на камерата ви дава възможност да видите луната в пълния ѝ блясък с детайли, които доскоро можеха да се наблюдават единствено с телескоп. Сами можем да се досетим с каква яснота можем да видим движещи се обекти в охранявана зона.

Dahua – камери от ново поколение

На 7.01.2016г Dahua Technology, водещ световен производител на продукти за видеонаблюдение със седалище в Хангжу, Китай, въвежда в производство серия интелигентните термални камери, които осигуряват превъзходно качество на изображението и усъвършенствани функции за периметрова охрана, подходящи за електрическата индустрия и производството на приложения за сигурност.

Камерите от тези серии са предназначени за намиране на източници на топлина и могат да предложат много детайлни изображения. Те предлагат също обширен набор от функции. Новото семейство Dahua сензорни термо-мрежови камери включва термална хибридна PTZ камера, хибридна скоростна куполна камера, термокамера и термална куполна камера – всички те, оборудвани с различни интелигентни функции.

Умните термо камери Dahua използват най-висок клас термо сензор, способен да открие съвсем минимални разлики в температурата. Тази серия камери могат да постигнат по-висока точност на детекция и функционират в пълна тъмнина и неблагоприятни атмосферни условия. Освен това камерите на Dahua комбинират интелигентност, ефективност и висока производителност, като интелигентно откриване, интелигентен анализ, интелигентно възприятие, интелигентно проследяване и интелигентен контрол.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

PTZ камерите на Dahua от клас Thermal Hybrid са професионална комбинация от визуална камера с вграден обектив с максимално 40x оптично увеличение и термокамера, перфектно синхронизирани при движенията Pan и Tilt. Мрежовите камери от тази серия могат да заснемат изображения в пълен мащаб, без да е необходимо да се връщате назад или да рамкирате кадъра.

Направи запитване

Нуждаете се от качествена система за видеонаблюдение?

Доверете се на нашите специалисти!
Консултирайте се с нас, за да изберете най-подходящто решение за вас.

Направи запитване