невидими ключалки

Ако все още не сте чували за австрийската компания PS GmbH, то много скоро нейните съвършени заключващи механизми ще станат част от вашия живот. Ключалки, сейфове, врати с натискане, пръстов отпечатък, код, автоматично отваряне – всичко това ще ви създаде усещане за максимална сигурност, но в същото време ще ви осигури и комфорт, какъвто не сте смятали за възможен.

За компанията

Компанията PS GmbH е световен лидер в областта на иновативните и прецизни електромеханични ключалки от премиум клас. Те са предназначени основно за мебелния сектор, служейки за заключване на каси, витрини, класьори с документи и шкафове. Тази компания всъщност поставя стандартите в модерните технологии, процеси и приложения.

Цел №1 на австрийския бранд е, интегрирайки последните иновации в технологиите в своите продукти, да замени използваните до момента механични заключващи системи с точни, надеждни, лесни за инсталиране и почти невидими ключалки. Сред причините PS GmbH да заема твърдо лидерското място в световен мащаб, можем да изтъкнем:

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ
  • Проектира и разработва най-добрите решения и продукти;
  • Разработва продукти, които все още не съществуват на световните пазари;
  • За момента няма по-качествени и иновативни средства за заключване;
  • 5-годишна гаранция за всеки продукт;
  • Доставя решения там, където други производители тепърва започват да сформират работни групи.

Мисията на австрийската компания е да предостави на производителите на висококачествени мебели лесни за инсталиране и удобни за използване заключващи системи, способни да опростят заключването, но без да въздействат негативно на дизайна. Управленските структури в качеството, околната среда и безопасността на компанията позволяват да се постигнат най-добрите решения и резултати.

Всеки би могъл лично да изживее, почувства и види високото ниво на комфорт и прецизност, които предлагат мебелните заключващи системи на PS GmbH. Девизът на фирмата? – „Добро е само половината път до върха”.

Продуктова гама

Продуктовата гама на австрийския новатор е впечатляваща. Тя включва широка гама заключващи електромеханични системи от премиум клас, които са здрави, надеждни и с компактен дизайн, така че визията на мебелните елементи да не страда по никакъв начин. Компанията предлага решения за повишаване на сигурността под мотото: „защити, заключи и опрости контрола на достъпа”.

Всеки детайл от заключващия механизъм е символ на австрийската прецизност,и това не е просто празно клише. Разработките, както и целият производствен процес в PS GmbH следват установения международен стандарт за управление на качеството ISO9001. Невидими ключалки – дизайн с безкрайни възможности. Изберете най-подходящото за вас решение.

SOLO

solo

Solo – невидимата електронна ключалка с широко приложение, подходяща за заключване на чекмеджета, обикновени и плъзгащи се врати. Невидима, защото се монтира от вътрешната страна на затварящия модул. В затворено положение, тя остава напълно незабележима. Отключването става посредством електронен RIFD ключ (fob) или RIFD карта.

Обхватът на действие е до 30мм, когато отключването става с карта и до 20мм при отключване с чип. Тоест, дебелината на затварящата плоскост не бива да надвишава тези параметри. Радиочестотният сигнал не може да бъде пренесен през метални врати. За целта трябва да се използва външна антена или заключващ комплект за метал.

Характеристики:

Ключалката SOLO може да се използва от максимум 49 потребителя. Тя се задвижва от батерия и чрез електрическо захранване. Животът на всяка батерия покрива около 20 000 цикъла на отваряне. Налична е звукова сигнализация/аларма за отворена врата, която може да се активира по избор.

Системата предлага и „GYM” версия, позната още като „свободен избор на шкафче”, което я прави идеална за фитнес зали и други места с обществен достъп, където на посетителите е предоставена възможност за надеждно съхранение на личния багаж. SOLO е невероятно лесна за инсталиране и поддръжка. Програмирането на функциите се осъществява без нужда от компютър и софтуер.

Допълнителните аксесоари, с които бихте могли да оборудвате Соло също заслужават внимание. По собствено желание е възможно да добавите: Комплект за стъклени врати и комплект за метални шкафчета; Външна антена; Устройство за контрол на достъпа с релеен изход; Метална обшивка за приложения с висока степен на сигурност; Master lock система (заключващо устройство за групи с няколко ключалки); Специално окабеляване с мощност 2,5 до 16 V DC за отворено/затворено положение.

10Ten

10ten10 TEN е електронна ключалка с клавиатура, която се отключва с комбиниран код. Особено подходяща за фитнес центрове, клубове и универсални магазини със сейфове за личен багаж. Клавиатурата се захваща директно към ключалката, която остава от вътрешната страна на вратата. Кабел с дължина 7см улеснява монтажа.

Заключването се управлява от вградена литиева батерия с максимален експлоатационен живот 10 години. При ежедневна употреба, батерията ще издържи най-малко 5 години. Батерията се проверява в процеса на отваряне и когато се изтощи, заключването ще остане отворено, алармата ще се деактивира и ключалката няма да може да се използва отново.

10 TEN е приложима за обществени и битови цели. За различните обекти е разработено устройство с различен принцип на работа и управление. Когато се използва на обществени места, ключалката е отворена в режим на готовност. Потребителят поставя вещите си в отвореното отделение / шкафче и го заключва, като въвежда своя индивидуален набор от цифри.

Сега заключването е в заключено състояние и е възможно да се отвори само с въведения по-рано код. Веднага щом ключалката бъде отворена, кодът се изтрива и отделението / шкафчето е свободно за повторно използване. При нужда от аварийно отключване се въвежда мастер шифър, посочен в ръководството за работа. Аварийното отваряне ще доведе до изтриване на кода, въведен преди това.

В частни домове заключващата система има друг принцип на работа. След поставяне на батерията може да се въведе персонален код. LED индикаторът светва за кратко и кодът се въвежда отново, след което се потвърждава. Бравата остава заключена в неактивен режим. След въвеждане на кода, се отваря за 3 секунди, след което автоматично се затваря. При нужда от аварийно отключване е необходимо да се свържете директно с PS.

ONE

oneONE е електронно заключване на плъзгащи се врати, базирано на RFID технологията. Посредством регулируемите плъзгачи можете да свържете ключалката към стъклена плъзгаща се врата или към дървена с дълбочина от 8 до 19 мм. Отключването се осъществява с RIFD чип или картата.

One е отново лесна за инсталиране и едно надеждно решение, което по никакъв начин не ви лишава от удобство. Производителят дава подробни инструкции за монтиране на фирмения си сайт, така че всеки потребител би могъл лично да монтира заключващото устройство. Предлага се в бял и черен цвят за максимален синхрон с интериора на приложение, а също и в комплект с батерия и 2бр RIFD чипови ключове.