Антивзлом защита от фирма v-maxprotect
Антивзлом механизмите са единствената гаранция за вашата сто процентова сигурност и спокойствие. Предлагаме монтаж и ремонт на Антивзлом секюрити обков от клас А и клас Б за ПВЦ дограма и ПВЦ врати.

Антивзлом (секюрити обков) за ПВЦ дограма

Антивзлом за дограма Според статистиката на МВР, напоследък зачестяват обирите извършени от крадци чрез алпийски способи или накратко крадци алпинисти. Дори най-скъпата и сигурна входна врата няма да ги спре, ако вашата дограма не е подсигурена със секюрити обков. Секюрити обков е категория продукти, които включват всички механизми, осигуряващи антивзлом сигурността на вашата дограма за защита на дома или вашия офис.

Стандартната ПВЦ дограма е крайно несигурна и проникването в жилището ви през прозорци или врати на тераси е най-малката трудност за професионалните крадци. Грабежите осъществени през ПВЦ дограма без антивзлом механизми са най-често при ниските или последните етажи на къщи, кооперации и блокове.

Направи запитване

Искате ефективно антивзлом решение чрез секюрити обков?

Консултирайте се с нас, за да ви предложим най-ефективното решение!

Направи запитване

До скоро стандартната дограма беше най-слабото място в сигурността на жилището. Но вече не е така – антивзлом механизмите правят вашата дограма напълно сигурна и гарантират спокойствието и уюта ви. Друго предимство е, че секюрити обкова вече не е скъп и всеки може да си позволи максимална сигурност без никакви естетически компромиси. Възможноста да се преодолее антивзлом система и обков за ПВЦ дограми се свежда до минимум.
Секюрити обков

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА
ВИ ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО РЕШЕНИЕ
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ