Входни блиндирани апартаментни врати – V-MAX Protect

Вашият дом е крепостта, която ние създадохме

Блиндирани врати

V-MAX Protect ви предлага пълната гама системи за сигурност, в това число и най-добрите заключващи системи за входни врати. Тъй като е безпредметно да внедряваме модерна секюрити система в една слаба и неподлежаща на защита входна врата, ние решихме да предложим изцяло нова услуга, представяща богат асортимент от входни блиндирани апартаментни врати от ново поколение.

Вашето жилище се нуждае от надеждна защита срещу неправомерно проникване, а то обикновено се осъществява през входната врата. Входът е най-критичната точка във всяко жилище, поради което той трябва да бъде първото защитено звено. Ние ви съветваме да изберете най-добрите решения, предлагани на родния пазар, а именно – нашите. Това ще ви даде максимална сигурност и спокойствие, че домът ви, заедно с най-ценните активи, намиращи се в него са 100% защитени от посегателства.

Разработвайки тази, второстепенна за нас дейност, ние имаме за цел да превърнем вашето жилище в непревземаема крепост. Тъй като знаем, че за нашите клиенти сигурността е фактор, който не позволява никакъв компромис, ние подходихме и към тази част от нашата работа с професионализма и перфекционизма, с които сме известни. Дългогодишното ни присъствие в тази специфична ниша се дължи именно на стремежа ни да предлагаме винаги най-доброто. Блиндираните апартаментни врати не правят изключение.

Какво можете да очаквате от тази услуга?

От дейността Входни блиндирани апартаментни врати, можете да очаквате най-доброто, на което сме способни, а това означава отново изцяло завършена, комплексна услуга. Избирайки нас, вие си спестявате нуждата да търсите специалисти, които да поемат отделните стъпки по проектиране, изработка, поставяне и поддръжка на входната апартаментна врата.

Това, което предлагаме е:

 • Изработка на проект, съобразен с желанието на клиента и конкретните особености на жилищния вход;
 • Изработка на вратата с най-добрите съвременни материали по доказана във времето технология;
 • Избор на заключване;
 • Монтаж на вратата и настройка на заключващата система;
 • Експлоатационна поддръжка и ремонт на врата и заключващи механизми;

Нашите блиндирани апартаментни врати се отличават от всичко, предлагано на пазара и като визия и като техническо изпълнение. При създаване на дизайна, ние се стремим да съчетаем стилното присъствие на входната врата с пълната невъзможност за нейното преодоляване. Проектът на всяка врата е съобразен с предпочитанията на клиента, но без да се прави компромис с нейното качество и ниво на сигурност.

Блиндираните врати са изработени по най-високите съвременни стандарти, като това включва прецизен подбор на използваните материали и най-добрата технология на производство. Съоръженията са изработени от метал, като по избор на клиента могат да бъдат облечени в ПДЧ или фурнир за по-добър естетически облик. Монтажът на всяка входна врата се изпълнява спрямо технологичните предписания – дейност, която следваме безкомпромисно. Това е моментът, който гарантира неприкосновеността на вашето жилище, следователно той получава нашето пълно внимание.

Заключващите системи са компонентът, който определя не само защитата на вашия дом, но и вашето ежедневно удобство. Ние внедряваме единствено най-добрите европейски разработки, които са не само неподлежащи на манипулиране от страна на крадци и вандали, но и максимално лесни и удобни за управление от самите ползватели. Работим с продуктите на водещи производители, сред които ISEO FIAM, SECUREMME, MOTTURA и австрийската EVVA.

В процес на експлоатация на входната врата могат да възникнат неволно или умишлено предизвикани проблеми, които ние имаме пълната готовност да отстраним своевременно, за да се радвате на уют, спокойствие и пълна защита в собствения си дом. Избирайки входните блиндирани апартаментни врати с марка V-MAX Protect, вие създавате недостъпна за крадците крепост в сърцето на неспокойния град.

Част от нашите доволни клиенти

  Вашето име (задължително):

  Вашият телефон (задължително):

  Запитване (задължително):